Polaroid este una dintre cele mai renumite mărci din lume având 75 de ani de experiență în spate, astăzi fiind cunoscută pentru produsele de o calitate superioară, durabile și inovatoare. Sunt realizate cu un design modern deosebit, sunt echipate cu rame din metal și acetat, iar cromatica folosită poate fi dintr-o singură culoare sau din combinații de culori. Iar cel mai important aspect este dimensiunea și forma lor, ele fiind realizate pentru toate tipurile de fizionomie. Așadar, Optiplaza ne oferă una dintre cele mai variate game de produse pentru ochelari de soare Polaroid.

Ochelarii ideali

Pentru un început încrezător vei avea nevoie să te asiguri că dimensiunile îți sunt minim potrivite. Fiecare pereche de ochelari are o lățime a lentilei, o înălțime, o punte nazală specifică și o lungime a brațului după care te poți ghida. Odată ce ai atins și acest subpunct, trebuie doar să te mai asiguri că au culoarea preferată și că sunt modelul cu lentilă dorită. Dar uneori, oricât ne-am strădui ca totul să fie perfect, parcă nu putem trece peste bariera simplității. Asta pentru că tot ce este simplu vine la pachet cu un aspect estetic mai elegant. Simplitatea este cheia.

Doar o singură utilitate reală?

O pereche calitativă de ochelari de soare nu sunt doar o simplă pereche de ochelari. Sunt un accesoriu unisex, un accesoriu care ne oferă protecție solară sporită, o doză de personalitate și un aer misterios. De câte ori am crezut că eram cool cu o pereche banală de ochelari de soare? Probabil de multe ori, dar nu am putut realiza pe moment. Alegerea lor poate fi dificilă, dar cu perechea potrivită nu vom da greș.

Nu se poartă așa des…

Nu toată lumea poartă ochelari de soare vara. Da, este adevărat. Dar nu multă lume cunoaște riscurile la care sunt expuși ochii noștri în acest anotimp. Ochelarii de soare Polaroid sunt cei care te ajută să îți protejezi ochii de razele UVA și UVB, dar și de boli cauzate de acestea. Totodată, ei te pot proteja și în încăperile cu lumină artificială foarte puternică sau în zone cu un indice mai ridicat de reflexie.

Pot fi un cadou special

Așchia nu sare niciodată departe de trunchi. Dacă ochelarii de soare pot fi o bună achiziție personală, cu siguranță pot fi dăruiți și unei persoane dragi. Optiplaza are o plajă largă de alegeri pentru un cadou, de la genul dorit până la micile detalii legate de dimensiuni și structură. Dar pentru a fi siguri că micile atenții nu vor fi date uitării prea ușor, le putem customiza și personaliza pentru persoana dragă nouă. Acum hai să aducem niște zâmbete pe buze oferind un astfel de cadou!