Daca iti doresti cu adevarat sa obtii permisul de conducere pentru categoria A, trebuie sa cunosti procedura prin care il poti obtine. Categoria A a permisului de conducere permite conducerea tuturor motocicletelor și tricicletelor cu o putere maximă admisa de catre conducatori (capacitate cilindrica).

Pentru a obtine permisul cu scoala de soferi Brasov categoria A trebuie sa aveti  o practica de conducere ireproșabila din care nu a rezultat nicio infractiune sau care ar putea duce la retragerea permisului de conducere pe care il detineti deja.

Pentru motociclistii de peste 24 de ani, categoria de permis A este necesara pentru motocicletele cu o putere mai mare de 35 kW. Aceasta limita de varsta este redusa la 22 de ani pentru cei care au detinut categoria de A2 de cel putin 2 ani.

Ce trebuie sa stiti pentru a obtine permisul pentru categoria de conducere A?

Această instruire este alcătuită din mai multe puncte si instructiuni:

– o sesiune teoretică de actualizare privind conducerea cu permisul A2, luarea în considerare a riscului și a puterii, de accident, capcană sau de echipament (pentru cei care detin deja categoria A2). Vei avea in vedere toate conditiile necesare pentru obtinerea permisului.

– o sesiune practica în afara traficului cum ar fi pornirea, adaptarea, verificarea vehiculului, schimbarea vitezelor sau franarea. Veti invata toate practicile  pentru o conducere preventiva necesara tuturor categoriilor de conducere.

– o sesiune de practica cu scoala de soferi Brasov în trafic cum ar fi reglarea vitezei, amplasarea pe carosabil, punctele oarbe si multe altele este cea mai buna decizie. Aceasta practica se face într-un grup cu un instructor cu un numar limitati de elevi. De asemenea se poate face si individual daca elevul doreste.

La sfarsitul acestui antrenament, va trebui să treceți testul teoretic al motocicletelor și testul de conducere. In urma rezultatelor pozitive obtinute cu scoala de soferi Brasov, veti putea circula pe orice categorie de drum doriti, indeplinind bineinteles conditiile categoriei alese.

Daca dorinta ta este sa obtii permisul pentru categoria de conducere A, vei gasi scoala de soferi Brasov cea mai potrivita.

Esti pasionat de motociclete si iti doresti obtinerea categoriei de permis A? Tot ce iti ramane de facut este sa te inscrii sa incepi orele de teorie si de practica. Scoala de soferi Brasov categoria A va sta la dispozitie pentru orice informatie, avand cei mai buni instructori instruiti, special pentru realizarea si obtinerea permisului de categorie dorit.