Citim horoscopul pentru ca ne place sa auzim lucruri nedescoperite inca despre noi. Intotdeauna e spectaculos sa afli cum iti va merge ziua inca de la prima ora a diminetii. De aceea rubrica de horoscop este urmarita de un numar impresionant de persoane. Fie ca urmarim previziunile pentru zodia noastra la televizor, fie ca alegem site-urile de specialitate, horoscopul va fi intotdeauna interesant chiar si pentru cei care nu cred in astrologie.

Sunt mai multe tipuri de horoscop, fiecare persoana isi alege pe care sa-l citeasca si cand. Pe HoroscopUrania.ro puteti sa cititi atat horoscopul chinezesc pentru anul viitor, cat si cel numerologic. Astrele spun lucruri interesante despre noi chiar si atunci cand ne aflam intr-o situatie ciudata, asa cum a fost carantina.

La fel ca in psihologie, trebuie sa alegem sursele de informare cu mare atentie. Nu toate canalele online sunt de buna credinta. Alegand sa citim horoscopul de pe un site care nu este actualizat de specialisti ne putem incarca cu energie negativa.

Persoanele care sunt cu adevarat pasionate de astrologie stiu cum sa interpreteze o previziune. La fel ca ei ar trebui sa facem fiecare dintre noi. Lucrurile negative spuse la horoscop trebuie sa fie interpretate intr-un mod corect astfel incat sa fie prevenite sau evitate. Pornind de la aceasta idee trebuie sa intelegem sfaturile des intalnite in aceasta stiinta, exemplu ”evitati sa luati decizii importante pentru viitorul vostru atunci cand sunteti incarcati cu nervozitate”.

Mituri din horoscop: Etichete puse gresit fiecarui nativ

Berbec – Se spune despre acestia ca sunt dispusi sa calce pe cadavre pentru a-si atinge obiectivul.
Taur – Taurii sunt cunoscuti ca fiind orgoliosi si interesati doar de propria persoana.
Gemeni – Cu doua fete, nu poti avea incredere in ei.
Rac – Sunt intotdeauna docili, chiar si atunci cand sunt luati in deradere.
Leu – Sunt stapaniti de mandrie si dezinteresati de persoanele din jur.
Fecioara – Sentimentele le sunt straine, raman imuni chiar si la cel mai mare rau.
Balanta – Superficiali, nu acorda atentie niciun lucru care nu-i afecteaza in mod direct.
Scorpion – Despre nativii Scorpioni s-au spus toate lucrurile rele: gelosi, condusi de vicii, schimbatori, etc.
Sagetator – Infumurati, dar nesiguri pe ei.
Capricorn – Nu sunt deloc distractivi. Mereu moracanosi si prea seriosi.
Varsator – Nu le ofera deloc afectiune celor care-i iubesc.
Pesti – Timizi si nehotarati in luarea unei decizii importante.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile lipsite de adevar care se spun despre acest zodii. In horoscop nu vor aparea niciodata astfel de expresii, ci vor fi oferite doar sfaturi de buna credinta. Acestea sunt doar mituri care pot fi usor demontate.

Persoanele pot avea o stare negativa datorita intamplarilor prin care au trecut. Fiecare dintre noi avem cate o zi mai proasta, dar nu putem fi catalogati doar dupa comportamentul din acea zi. Alege un website care-ti prezinta un horoscop zilnic, unul saptamanal si pe tot anul. Aceste informatii te vor ajuta sa previi lucrurile mai putin placute din viata. Astfel te vei focusa doar pe aspectele pozitive.

HoroscopUrania.ro este portalul care-ti prezinta previziunile zodiei tale intr-o forma cat mai atragatoare si lipsita de mituri.