Probabil ca aveti de ales intre casca japoneza si cea cu microvibratii si nu stiti care este optiunea cea mai buna pentru voi. Veti vedea ca ambele tipuri de casti sunt o solutie spre care va puteti orienta, de aceea le puteti avea in vedere, ele oferindu-va calitatea pe care o doriti. Primul tip de casca este cea de culoarea pielii sau casca japoneza. Al doilea tip, este cel cu microvibratii, aceasta casca fiind si ea una foarte utila. Ambele tipuri de casti au atat avantaje, cat si dezavantaje, dar cu toate acestea, ele pot fi folosite fara probleme.

Casca de copiat cu microvibratii – Ce ofera?

Casca de copiat cu microvibratii este utila, aceasta folosind casti de tip magnet. Aceste casti sunt avantajoase pentru ca sunt mici, iar pentru a functiona veti avea totusi nevoie de un colier in jurul gatului, precum si ceva fire pe corp. Castile acestea nu functioneaza fara un colier in jurul gatului. Momentan nu exista insa casti cu microvibratii pe timpan care sa functioneze in jurul gatului. Acest lucru se datoreaza principiului de functionare a acestor casti.

Atunci cand luati decizia cu privire la achitionarea unor casti cu microvibratii si sunteti nehotarati cu privire la casca pe care o veti alege, trebuie sa faceti un compromis in ceea ce priveste casca spre care va veti orienta. Puteti opta asadar pentru o casca japoneza de culoarea pielii care este putin mai mare (aratand ca un bob de porumb) sau pentru cea cu microvibratii. Casca japoneza este avantajoasa pentru ca poate fi folosita cu sisteme de copiat fara fire pe corp. O astfel de casca este simpla, ea fiind folosita fara a mai avea asupra voastra nimic altceva.

 

Cel mai bine este sa tineti cont de cat de exigent este examenul la care veti participa. Daca veti alege o casca de copiat fara fire, este important sa va ganditi si cat de exigent este examentul respectiv. Ideal ar fi totusi sa achizitionati cel mai performant sistem de copiat, dar cum preturile cresc odata cu performantele acestui sistem, va trebui sa va ganditi cu atentie daca el este sau nu alegerea cea mai buna pentru voi. Va trebui asadar sa va ganditi daca nu reusiti sa atingeti aceleasi rezultate, chiar si cu un sistem mai ieftin.

Care sunt avantajele castilor cu microvibratii?

Sistemele de copiat care se folosesc de castile cu microvibratii, se numesc casti de tip magnet. Acestea au avantajul dimensiunii foarte reduse. Nu se va auzi nimic in exterior, chiar si cu volumul dat la maxim, de aceea nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Veti vedea ca veti putea profita de acest sistem de fiecare data si nu veti mai avea dificultati in ceea ce priveste examenele cu care aveti de-a face.

Un alt aspect important al acestui sistem este ca el nu va interfera cu ceilalti care au sisteme de copiat, de aceea nu ii veti auzi pe ceilalti. Daca va curatati cat mai bine in ureche, este imposibil ca aceste casti sa ramana blocate acolo. Trebuie sa tineti cont si de acest lucru inainte de a alege aceste casti de calitate.

Majoritatea persoanelor pot folosi castile cu microvibratii fara nici un fel de problema. Exista insa unele persoane care nu aud nimic sau isi scot mai greu casca din ureche. Aceste cazuri sunt insa sub 1% si de cele mai multe ori se datoreaza excesului de ceara din ureche. Acesta este si motivul pentru care trebuie sa va curatati cat mai bine ceara din ureche, inainte de a incepe sa folositi acest sistem. Puteti folosi unele spray-uri speciale care va ajuta in ceea ce priveste curatarea cerii din ureche.

Mai exista si persoane care nu reusesc sa fixeze casca pe timpan. Aceste cazuri sunt si ele destul de rare, de aceea mai bine nu incercati acest lucru pentru ca exista riscul si aici ca sa aveti de-a face cu faptul ca aceasta casca a ramas blocata in ureche.

Pentru aceste persoane, casca japoneza este solutia cea mai buna la care pot apela. Este suficient ca aceasta sa fie introdusa in ureche, astfel incat ea sa nu se observe. Nu va mai fi nevoie in acest caz ca microcasca sa ajunga la timpan. Castile japoneze, cu toate ca sunt mai scumpe, nu vor ramane niciodata blocate in ureche.

O practica gresita pe care o fac multi este sa-si puna casca in ureche de acasa. Nu ar trebui sa faceti acest lucru pentru ca veti parcurge o distanta mai mica sau mai mare pe jos sau in masina. Din cauza mersului sau a unei miscari mai bruste, casca se poate desprinde de pe timpan si astfel va fi ineficienta in cadrul examenului.

Cel mai recomandat este sa va puneti casca in ureche cu putin timp inainte de a o folosi. Este foarte simplu sa mergi cu 15 minute inainte de examen la toaleta si sa-ti pui casca in ureche, dupa care persoana care va ajuta va incepe sa va spuna toate informatiile de care aveti nevoie. Puteti sa folositi un astfel de sistem si veti vedea ca el va ajuta sa treceti cu bine peste examenele cu care aveti de-a face.

Este casca japoneza o solutie?

Aceasta casca poate fi si ea o solutie, ea ofera avantajul faptului ca are culoarea pielii. O puteti folosi fara nici un fel de fir pe corp si astfel veti putea sa va bucurati de cele mai bune rezultate la examen. Toate sistemele de copiat care folosesc casca japoneza au nevoie de o baterie 337, aceasta baterie alimentand amplificatorul din microcasca. Casca japoneza poate fi asadar o solutie, ea fiind utila din acest punct de vedere.

Tinand cont de toate aceste lucruri, veti putea lua decizia cea mai buna cu privire la alegerea unei casti potrivite. Ea va fi indicata pentru voi si veti vedea ca nu veti mai avea nici un fel de problema in a lua orice examen. Tineti mereu cont de toate aceste aspecte cat se poate de importante si veti putea sa va bucurati de beneficiile castilor.