Poporul nostru este unul dintre cei care nu au foarte mulți bani însă își doresc să fie mereu la modă și să poarte tot ce este în vogă, pe scurt, să fie în pas cu moda.

Și nu-i de mirare că s-a migrat și se migrează ușor, ușor către bijuteriile din inox. Acestea sunt de o durabilitate incredibilă și imită foarte bine bijuteriile foarte prețioase, fiind strălucitoare și incredibil de atrăgătoare, astfel ieșind în evidență foarte ușor.

Având însă în vedere ce preț au bijuteriile de top din lume, precum aurul, argintul și chiar platina, inoxul intră și el pe piață cu un preț foarte accesibil românilor, la o calitate foarte bună. Iar lucrul ăsta ne place al naibii de mult și începem să le purtăm în detrimentul bijuteriilor scumpe.

Astfel încât dacă se întâmplă să pierdem o astfel de bijuterie din inox, nu ne va părea atât de rău precum ne-ar părea dacă am pierde o bijuterie din aur, care are un preț de cel puțin 15-20 de ori mai mare decât prețul unor inele din oțel inoxidabil, spre exemplu.

Inelele de oțel inoxidabil, foarte apreciate

Inelele din oțel inoxidabil au luat amploare în urmă cu puțini ani, atunci când acestea nu erau construite atât de bine și se încerca introducerea lor pe piață, având un succes foarte mare cel puțin în rândul tinerilor adolescenți care purtau uneori și 10 astfel de inele la mâini.

Puțin mai târziu însă s-a trecut de la numeroase astfel de inele la mâini, la doar două pe o mână, pe inelar și pe degetul mare, astfel încât se legau foarte bine și cu un ceas pe mâna respectivă, atrăgând atenția imediat.

Prețul pentru primele astfel de inele de inox au fost extrem de mici, undeva între 5 și 10 Lei, urmând ca în ziua de astăzi să se lucreze mult mai mult pe partea de design și tematică astfel încât prețul să fie de 3-5 ori mai mare, însă lucrarea să fie mult peste așteptările oricui, imitând foarte bine metalele prețioase.

Astfel, s-a dezvoltat o întreagă astfel de piață în care clienții n-au întârziat să apară și sunt cumpărate din ce în ce mai des, iar cei care dețin deja un astfel de inel, și-au mai cumpărat pe parcurs și altele, astfel încât să le asorteze cu cât mai multe sortimente vestimentare.