Piața digitală s-a îmbogățit considerabil cu o multitudine de produse digitale pentru dezvoltare personală și profesională.

Acest boom digital vine la pachet cu o sumedenie de avantaje pentru toți aceia interesați să evolueze constant și sigur indiferent de domeniul de activitate.

Dacă până acum dezvoltarea implica niște costuri suplimentare majore, alocarea de spațiu fizic și o investiție temporală consistentă, astăzi, produsele digitale facilitează ascensiunea personală și profesională astfel încât totul e la îndemâna oricui dorește să-și îmbunătățească stilul de viață în orice arie posibilă.

Aceste produse digitale sunt prezente pe internet, pe platforme online, dar care este scopul lor și ce avantaje oferă?

Care este scopul unui produs digital?

Un produs digital este un produs sau serviciu activat prin software care ne oferă o anumită formă de utilitate. Cu alte cuvinte, toate produsele digitale, de la o aplicație mobilă la o experiență pe site, încearcă să rezolve o problemă, o necesitate, o activitate.

Produsele digitale de calitate nu apar brusc de nicăieri. De fapt, ele sunt destul de sofisticate și se investește timp în crearea lor. Trebuie să reprezinte experiențe utile, să fie ușor de utilizat și plăcute din punct de vedere vizual. Totodată trebuie să ofere o valoare extraordinară utilizatorilor săi.

Avantajele produselor digitale

  • Costurile mai mici

Bugetul poate reprezenta o problemă în numeroase cazuri și, de cele mai multe ori, produsele fizice au un preț mult mai ridicat decât cele digitale.

  • Nu există „stoc epuizat”

De câte ori nu am dorit o carte, o agendă, un planner etc. și am observat mesajul „stoc epuizat”? În cazul produselor digitale nu ne vom lovi de acest impediment.

  • Tipuri de produse variate

Într-o librărie online se poate accesa o gamă variată de produse, pe diferite nișe, spre deosebire de o librărie fizică ce nu va oferi, de exemplu, și cursuri sau alte resurse educaționale.

  • Mai ușor de gestionat și livrat

Atât utilizatorul cât și vânzătorul gestionează și livrează mult mai ușor produsele digitale. Dacă, de exemplu, se achiziționează un manual, timpul de livrare al produsului fizic este mai mare decât în cazul produsului digital unde livrarea este de câteva minute. La fel și în cazul celorlalte produse pentru dezvoltare personală și profesională.

RKEVOLUTION oferă o gamă variată de produse digitale pentru dezvoltare personală și profesională.

În librăria online se pot accesa resurse educaționale digitale, cursuri online, cărți, reviste, ghiduri, sesiuni de consultanță online, agende, plannere și lista continuă.

Dacă te-ai decis să investești în produse digitale care să îți asigure succesul în domeniul profesional și/sau personal, accesează librăria online pentru a beneficia de calitate și profesionalism.

Te invităm să fii la curent cu noutățile și astfel să ai acces la fiecare produs nou din librărie!