Pavajele din beton ne ofera o multitudine  de idei de amenajare personalizate si variate prin culoare, tipar si modele de intindere disponibile. Aceste pavaje pun in evidenta spatiul exteriora. Betonul este un preparat natural si este cel mai utilizat material in constructii la nivel universal. Acest lucru se datoreaza pe de o parte naturaletii sale, dar si rezistentei deosebite pe care o probeaza de fiecare data.

Putem astfel sa observam chiar si astazi Pantheonul din Roma, zidit din beton in urma cu 2000 de ani.

Betonul inseamna de fapt o combinatie inteligenta din var, ciment si apa, iar  in functie de produsul final dorit, se adauga si alte agregate, cum ar fi nisip sau pietris.

In procesul de fabrictie al produselor se adauga pentru orice sortiment in parte aditivi, care sa mareasca nivelul de rezistenta al pavajului, si pigmenti de culoare, care ofera suprafetei pavate un plus de nuanta.

Betonul este realizat din materiale naturale, are o dilatare minima la caldura si se contracta putin la ierni grele.

Deasemenea, la scurgerea timpului, pietrele din beton isi formeaza patina, de unde rezulta o atmosfera mai prietenoasa, dar si de autenticitate, precum si senzatia ca betonul traieste.

Deasemenea, pavajele betonate sunt un material ecologic, convergent cu natura atat pe durata  productiei cat si a utilizarii sale, si poate fi in totalitate reciclat.