Zilele în care v-ați dori să lăsați pur si simplu de o parte fustele și rochiile sunt marcate de momentele în care pantalonii apar soluția salvatoare. Dacă vă doriți să rămâneți elegantă, dar totuși comodă sau poate o cămașă se potrivește foarte bine cu o pereche de pantaloni damă și doriți să vă creați astfel outfit-ul, pantalonii reprezintă articolul vestimentar cel mai potrivit.

În ultimii ani, s-a înregistrat o creștere considerabilă a numărului de femei care aleg pantalonii în detrimentul unei perechi de jeans și asta pentru că, pe lângă aspectul extrem de plăcut pe care îl oferă, sunt și mult mai comozi datorită materialului din care sunt realizați. Indiferent că este vorba despre bumbac sau in, doamnele și domnișoarele s-au declarat mult mai încântate de confortul oferit în comparației cu blugul.

Ce pantaloni damă ți se potrivesc?

În primul rând, reflectă atent asupra corpului tău și analizează care sunt zonele pe care dorești să le scoți în evidență și care sunt cele pe care dorești să le ascunzi sau minimalizezi. Astfel că, poți alege pantalonii mai mulați în cazul în care ești încântată de aspectul picioarelor tale sau te poți orienta către pantalonii evazați în partea de jos dacă gambele tale de nemulțumesc. De asemenea, dacă ești adepta șlițului la pantaloni, poți opta pentru o astfel de pereche, iar în cazul în care nu te încântă un astfel de model, ai posibilitatea să achiziționezi o pereche simplă. Cel mai avantajos aspect este întocmai posibilitatea de a alege dintr-un număr mare de modele ceea ce te pune în valoare și ceea ce îți place.

pantaloni dama

Nuanțele sezonului pentru pantaloni damă

Un mit în ceea ce privește pantalonii de damă se raportează la nuanța acestora; mai exact, multe persoane consideră negrul ca fiind universal în exprimarea feminității. Nimic mai fals. Feminitatea și bunul gust sunt calități relevate prin armonia componentelor unei ținute și nu explicit prin nuanțele acestora. Cu siguranță este mult mai la îndemână să te bazezi pe o pereche de pantaloni damă negri, fiind mult mai ușor de asortat și integrat ar fi greu să dai greș. Totuși, cu un strop de creativitate poți integra și o pereche de pantaloni în nuanțe de actualitate pentru acest sezon: verde sau galben, spre exemplu.

Obișnuiește-te să explorezi și să creezi ținute pentru că imitarea unor outfit-uri nu îți va aduce prea multe beneficii. Fă un pas în fața tuturor ținutelor comune din prezent și exprimă-ți originalitatea prin intermediul hainelor pe care le porți.

Alege articolele vestimentare de calitate

Ținând cont de numărul mare de creatori de pantaloni damă nu va fi greu să găsești ceva să îți placă, în special prin prisma faptului că ai și internetul la dispoziție. Însă fii atentă la ceea ce ți se vinde și în ce măsură sunt calitative produsele. Poate că site-urile online nu ți se pare că îți oferă aceeași garanție precum un produs palpabil, însă un producător serios de haine pentru femei va oferi întotdeauna informații explicite despre modelul pantalonilor, despre calitatea cusăturilor, dar și despre materialele folosite.