In acest moment al anului, chiar daca sezonul cald a trecut, inca se mai poarta celebrul accesoriu: ochelarii. Tocmai de aceea, in acest articol urmeaza sa vorbim despre ochelarii la moda pentru barbati, avand aici doua categorii clare: ochelari de corectie barbati si ochelari de soare barbati. Urmeaza sa vorbim despre aceste doua tipuri de ochelari in continuarea acestui articol si sa vedem care ar fi cea mai buna pereche de ochelari pentru tine.

Ochelarii de corectie barbati

In urma cu mai multi ani, celebrii erau cohelarii ce aveau rame fabricate din acetat, insa, cu timpul lucrurile s-au schimbat, iar celebri au venit ochelarii cu rame din metal. Avem aici de-a face c niste rame subtiri, ce sunt preponderent de culoare aurie, jucand un rol foarte important si putand sa iti ofere un aer de “sofisticiat” in functie de stilul ales de cel ce poarte acesti ochelari.

In cazul acestor ochelari de corectie ce se bucura de rame din acetat trebuie sa tii cont de mai multe lucruri, cum ar fi: coloritul decent, ba chiar transparent daca s-ar putea. Totodata, ramele cu forme iesite din comun, ramele extravagante ar trebui sa dispara de pe lista ta, fiind recomandati acei ochelari cu o forma oarecum clasica, avand aici de-a face cu acei ochelari clasici, rotunzi, ochelarii ce se regasesc pe piata de o buna perioada de timp.

Dar la barbati trebuie sa tineti cont ca acesti ochelari nu trebuie sa fie din cei mai mari, insa nici de dimensiuni prea rduse. Se recomanda abordarea unei perechi simple, rame metalice care sa poata sa combine trendul actual si nevoile tale.

Ochelari de soare pentru barbati

Atunci cand vorbim de ochelari de soare barbati, avem de-a face cu o gama larga ce se poate regasi pe piata, insa putem afirma din start, fara niciun dubiu ca ochelarii cu rame subtiri, in special ramele de culoare aurie sau argintie, raman o alegerea ideala pentru oricine.

Totodata, de o buna perioada de timp si-au facut aparitia pe piata si ochelari ce au o punte dubla pentru nas, fiind niste ochelari des intalniti mai ales la vedetele de pe intreg mapamondul. De altfel, chiar si ochelarii cu rame din acetat au ramas acutali, insa cu timpul aceste rame au devenit tot mai inguste, astfel ca se pliaza perfect pe acest nou trend ce parca a pus stapanire pe toti, trendul ochelarilor filigranti.

Iar din punct de vedere al culorilor, iti recomandam culori cum ar fi negru, maro, gri sau chiar albastru, deoarece acestea pot fi asortate la orice stil de imbracaminte, indiferent ca vorbim de un stil clasic, sportiv sau elegant.

In continuare au ramas la moda si ochelarii Panto sau ochelarii cu rame transaparente. Totodata, ochelarii tip Pilot au ramas si ei in trend.