Trei sau patru variante de restaurante pentru botez sunt suficiente ca sa incepi sa le compari si sa te decizi intr-un final unde18 vei merge si unde vei organiza petrecerea de botez a micutului sau a micutei tale. Compararea restaurantelor nu este deloc simpla, mai ales daca si pretentiile sunt mari si iti doresti sa ai un eveniment perfect.

Dincolo de o buna documentare si de o comparatie obiectiva intre locatii, restaurante, cand vrei sa alegi un restaurant botez bun pentru evenimentul tau privat nu ar strica sa ai o lista de intrebari frecvente pe care sa le adresezi personalului si managerilor restaurantelor.

Cu ce te ajuta o astfel de lista de intrebari? Intrebarile iti permit sa iti pui si tu ordine in ganduri, dar sunt si o modalitate foarte usoara de a avea mai mult control si o imagine de asamblu asupra unei colaborari cu un Restaurant evenimente Floreasca.

Iata in continuare si cele mai frecvente intrebari pe care le-ai putea adresa cand discuti cu managerul unui restaurant botez:

Care este disponibilitatea restaurantului in data x la ora y?

-E foarte important sa stii de la inceput daca o anumita data si ora sunt disponibile pentru a putea reprograma si anunta din timp invitatii.

Ce capacitate ofera restaurantul, se pot gasi sali pentru un numar x de invitati care vor veni?

-O alta intrebare cheie ca sa stii cati invitati poti avea si cate invitatii vei trimite. E bine sa mergi sa vezi si salile pe care le are restaurantul, spatiile interior-exterior, ca sa te convingi ca e loc pentru toata lumea care va dori sa ia parte la evenimentul organizat.

Ce tip de meniuri poate oferi restaurantul pentru petrecerea de botez, sunt personalizabile?

– Daca alegi un Restaurant Floreasca ar fi de preferat sa stii de la inceput si ce meniuri sunt disponibile, daca le poti adapta in functie de preferintele tale si ale invitatilor. Nu uita ca meniurile trebuie sa fie si variate si sa arate cat mai bine, deci atentie si aceste aspecte in conversatiile purtate.

Sunt variante de meniuri si pentru persoanele care au diete speciale, vegetarieni sau vegani, de exemplu?

– E o intrebare extrem de importanta cand iti doresti sa organizezi un eveniment la un restaurant botez, mai ales daca ai printre invitati si oameni care nu mananca deloc carne sau care au adoptat de ceva vreme o dieta mai deosebita sau invitati care au intolerante, care au probleme de sanatate.

Cat costa meniurile si serviciile, personalizarea lor? Sunt si pachete, oferte speciale pentru botez?

– De la inceput e bine sa cunosti preturile pentru tot ce vei primi de la un restaurant de evenimente, ce ai inclus si ce nu, ce costuri suplimentare exista. Adaugi si costurile cu personalizarile si cu anumite ingrediente deosebite aduse in meniuri.

Se poate personaliza decorul, se pot personaliza amenajarile interioare, exterioare, cum se vor putea aranja mesele, ce fel de decoruri originale ar putea fi puse in practica?

– Pentru cel care organizeaza evenimentele private ar trebui sa fie importanta aceasta intrebare si sa fie adresata. Da, unele restaurante au deja decoruri si amenajari care se vor potrivi oricarui tip de eveniment, dar ca sa nu arate si botezul micutului sau micutei fix ca al altui cunoscut, prieten e bine sa tii mult la personalizare, adaptare in functie de gusturile si de cerintele tale specifice.

Ce alte facilitati sunt puse la dispozitie pe langa cele standard?

-Aici discuti despre sisteme audio sau poate sisteme de lumini, alte tehnologii moderne ce vor contribui la realizarea unei atmosfere de vis in restaurant. Coordonarea evenimentului, personalul dispus sa ajute mereu si sa serveasca invitatii, implicarea in organizare si din partea clientilor, daca au idei bune, toate pot fi discutate pornind de la aceasta intrebare generala.

Se accepta reprogramari, anulari, returnari de bani in cazul in care se intampla ceva in ziua evenimentului organizat la restaurant?

– Chiar daca le vei avea si pe hartie, in contract, aceste aspecte e bine sa le lamuresti de la inceput cu managerii unui Restaurant Floreasca. Vezi care e politica restaurantului, poti decide rapid ce vei face mai departe daca vezi ca e rigiditate din partea lor si ai putea fi in pericol sa ramai si fara eveniment, si fara bani returnati in caz de situatii mai complicate.

Cat de usor se poate ajunge la restaurant, parcarea e suficient de mare pentru numarul de invitati?

– Iarasi foarte importanta intrebarea, mai ales daca mai toti invitatii vin cu masina si nu vor sa piarda ore intregi in trafic pana ajung la eveniment. Mergi si vezi si tu parcarea, fa o proba si vezi cat de repede se ajunge la restaurant ca sa stii ce discuti si cu invitatii si sa poti aprecia realist locatia si parcarea ei.