Caminul  se transforma intr-o lume minunata de basm, dar festiva si eleganta in acelasi timp. Decoreaza-ti casa si creaza spatiul perfect pentru familie si prieteni. Orice coltisor din casa prinde viata. Prinde magie. Prinde povestea fericirii noastre pe care o impartim cu cei din jur.

Pline de culoare si accente elegante, decoratiunile de Craciun transforma orice incapere intr-o poveste pe care sa o ducem cu noi mai departe.  Decorarea casei poate sa fie deopotriva distractiva și creativa atunci cand transformam locuinta intr-un tinut de basm. Acel moment cand deschizi usa si te imbie miros de cozonaci si scortisoara. Pe masa stau frumos aranjate tacamurile cu servete rosii in inele decorative, paharele si farfuriile cu tematica.

Decoratiuni de brad multicolore

In mijlocul mesei trainuie o splendida coronita de brad cu o lumanare gingasa-n mijloc. Atmosfera de sarbatoare va transforma masa intr-un rasfat. Decoratiunile isi gasesc locul armonis aranjate si se imbina frumos si discret formand un tot unitar.

Decoratiunile iti transmit emotia prin culoare si veselie. Mosi Craciuni, globulete multicolore, conurile de brad, lumanarile, ghirlandele, ingerasii , renii cu totii vegheaza asupra bucatelor gatite cu suflet si pasiune. Indiferent de tematica aleasa, de culori sau de stil totul poate iesi spectaculos.

Combină tradiționalul rosu cu verde. Auriu cu maro. Verde cu galben. Argintiu cu albastru. Creaza universuri colorate in fiecare coltisor.

Reuniunile de familie specifice Craciunului

Grijile dispar si intregul camin e cuprins de dragoste si armonie. Nu lasa niciun coltisor al casei nedecorat. Astfel descoperi magia in fiecare incapere in care intri. Creezi amintiri frumoase celor dragi si povesti care vor fi spuse la petreceri. Bucuria copiilor, a colindătorilor, magia bradului de craciun, vizita pe ascuns a Mosului ii fac deopotriva si pe cei mici si pe cei mari sa se joace. Colindatorii aduc cu ei urari de bine.  Nu exista alta sarbatoare care sa aduca in sufletele noastre mai multa bucurie decat Craciunul.

Plina de magie si har, plina de seminificatii si bunatate, de dragoste si caldura sufleteasca, toate se aseaza pe fiecare ramura de brad. Efortul impodobirii va fi pe deplin rasplatit de admiratia celor din jur si zambetele celor dragi. Steaua din varful bradului straluceste cu har si lumina calda. Luminitele se joaca printre ramurele.

Cadourile de sub brad vor deveni vise implinite pentru cei dragi. Geamurile  sunt inghetate cu flori de gheata. Căldura interioară cuprinde atmosfera.

Experientele se transforma in amintiri si lectii de viata. Sarbatori decorate si aranjate, grija pentru detalii, implicarea deopotriva a membrilor familiei si a prietenilor poate fi o experienta de neuitat.

Spiritul Craciunului e frumos decorat si aranjat. E frumusetea exterioara a linistii interioare. E expresia caldurii sufletesti pe care o impartim alaturi de cei dragi.