Pierderea partiala sau totala a dintilor este un factor care iti afecteaza atat viata sociala, cat si sanatatea dentara. Vestea buna este ca sistemele revolutionare de implanturi dentare iti pot reda zambetul, indiferent de complexitatea cazului. Stiai ca acum poti avea dinti ficsi in doar 24 de ore?

 

Tehnologia Fast and Fixed, disponibila si pe www.dentalexcellence.ro, a dat un nou start in domeniul implantologiei, aducand in atentia specialistilor cele mai moderne tehnici si materiale pentru a restaura dantura intr-o singura zi. Sistemul este la ora actuala cel mai eficient mod de a avea o viata normala in cel mai scurt timp cu putinta.

 

Daca iti doresti un sistem de implanturi de ultima generatie, dezvoltat de liderul mondial in solutii de inlocuire imediata a danturii, cu experienta de peste 40 de ani in acest domeniu, atunci Fast and Fixed este alegerea ideala.

 

Cand sa apelezi la implanturile dentare rapide?

 

Sistemul este dedicat in special celor care vor sa isi refaca dantura intr-un timp foarte scurt. Daca te-ai stabilit intr-o alta tara si vii in Romania ocazional, poti apela la acest tratament cu implanturi, preturile in Bucuresti pentru sistemul Fast and Fixed fiind de pana la 5 ori mai mici decat in strainatate, in conditiile unui standard de calitate care este chiar mai atent respectat decat in multe cabinete din afara.

 

Indiferent de locatia din care vii, provincie sau strainatate, intr-o saptamana de vacanta la Bucuresti, ai suficient timp atat pentru interventia chirurgicala de inserare a implanturilor si atasarea  danturii fixe provizorii, cat si pentru cateva zile de plimbare in capitala.

 

Daca nu mai ai niciun dinte, porti proteza sau suferi de boala parodontala, atunci sistemul Fast and Fixed poate fi compatibil cu cazul tau. Solutia este adresata atat pacientilor care au ramas fara dinti pe ambele arcade, cat si celor care nu mai au dinti pe una dintre arcade.

 

Care sunt beneficiile acestor implanturi dentare?

 

 

Sistemul de implanturi dentare rapide ofera cateva beneficii unice pentru pacienti, cum ar fi:

 

  • Foloseste un numar mai mic de implanturi dentare comparativ cu solutia clasica. Daca in mod traditional se apela la 8 – 10 implanturi pe fiecare arcada, cu acest sistem se insereaza doar 4 implanturi in mandibula si 6 in maxilarul superior;
  • Designul este diferit de cel clasic, spirele asigurand cea mai buna stabilitate;
  • Doua dintre implanturi se insereaza in pozitie oblica, ceea ce le permite sa sustina fortele masticatorii mari care apar in zona dintilor laterali;
  • Foloseste un numar mai mic de incizii decat in varianta clasica;
  • Se evita interventiile de aditie de os si sinus lift;
  • Procedura este minim invaziva;
  • Pacientul va avea dinti ficsi imediat, fara a mai astepta intre 3 si 6 luni perioada de osteointegrare.

 

In comparatie cu celelalte metode de inlocuire a dintilor lipsa, sistemul Fast and Fixed este imbatabil pe toate planurile. Astfel, in comparatie cu puntea si proteza dentara, implanturile au o durata de viata de peste 20 de ani, putand beneficia de ele o viata intreaga, daca respecti recomandarile medicului stomatolog. De asemenea, implanturile nu necesita ajustari periodice, spre deosebire de punte si proteza care trebuie ajustate. Inserarea unor implanturi nu afecteaza dintii din vecinatate si nu duce la pierderea lor in timp.

 

Sistemul Fast and Fixed este cel mai cunoscut sistem de inlocuire imediata a dintilor. Daca te-ai hotarat sa faci o schimbare benefica in viata ta si sa iti restaurezi dantura, programeaza-te la o consultatie si vezi daca esti compatibil cu acest sistem revolutionar de implanturi.