Numerosi intelepti afirma ca daruirea este cea mai mare bucurie in viata. Iar noi sustinem cu fervoare aceasta afirmatie. Pentru ca a darui din suflet ne umple de pozitivitate, de fericire, de entuziasm si recunostinta. Si, foarte important, exista un lucru ce poate fii daruit fara limite – iubirea. Ea este raspunsul la toate problemele si dificultatile oamenilor. Deoarece, pentru omul care nu daruieste viata se arata plina de greutati.


Cand un individ manifesta recunostinta, respectiv iubire, el este la unison cu legea universala. De asemenea, daruirea manifesta energie; o energie prezenta si bine infatisata inlauntrul fiecaruia dintre noi. Aceasta energie in filozofia taoista poarta numele de “qi” – energia esentiala din Univers, energia vietii. Asadar, prin daruire predam de fapt energia noastra interiora. Ceea ce ne poarta spre o noua actiune la care sunteti invitati cu totii.

Ea se refera la atentie. Atentie fata de sine prin grija si respectul oferit, prin invatare si devoltare continua si nu in ultimul rand, se refera la atentia si la grija fata de celalalt, la umanitate. Cum de pilda, o vorba buna, un sprijin sau o curtoazie pot aduce schimbari majore in vietile oamenilor. In plus, retineti, actiunile si cuvintele intotdeauna vor produce un efect astfel ca, daruind – primesti, daruind – dobandesti.


Daca sunteti in cumpana, va poftim sa va indreptati atentia spre misteriosa putere a gandurilor voastre fiindca fiecare are o anumita rezonanta si semnificatie, iar aceasta reflecta foarte bine in fapte si cu atat mai mult in daruire.


Idei de cadouri sunt o multime insa, ce il face pe un cadou obisnuit sa devina special este energia sa. Asadar, cautati sa va angajati cu sinceritate si interes in momentul daruirii, oferiti din suflet pentru suflet.