Daca intr-un articol anterior am discutat despre pictura pe numere, astazi vom discuta despre tablourile canvas. Sunt doua activitati complet diferite, dar care au in comun o multime de aspecte. Nu o sa comparam cele doua activitati, ci doar impartasim acelasi subiect – arta picturii. Astazi o sa discutam despre tablouri canvas, aceste minunate opere care ne pot infrumuseta locuinta si influenta viata.

Am descoperit de curand magazinul online Tablofy.ro. Fiind pasionat de mediul online si de afaceri in general, am aruncat o privire mai amanuntita acestui proiect. Am fost impresionat de pasiunea care poate fi observata inca de la prima vizita pe site. Sunt o multime de modele pregatite sa infrumuseteze un spatiu, sa fie motivul unei discutii interesante. Mi-am dat seama ca de multe ori am ajuns la subiecte interesante pornind de la o remarca asupra unui tablou dintr-o incepere.

Folosesc tablouri canvas si sunt pasionat de dezvoltare personala, la fel ca multi dintre voi, sunt sigur de asta. Ma hranesc cu motivatie din fiecare lucru marunt. Imi place ca wallpaper-ul de la telefon si de la laptop sa-mi transmita ceva, la fel si tabloul de pe peretele din biroul meu. De asemenea, imi place sa citesc in fiecare dimineata un mesaj care inseamna mult pentru mine. La fel ca mine gandesc o multime de persoane care doresc sa atinga succesul.

Tablourile canvas pot reprezenta si cadoul ideal. Mereu au fost apreciate gesturile personalizate. Fie ca alegi sa-i scrii un mesaj frumos pe un tricou, fie ca alegi sa-l incurajezi in fiecare zi cu un tablou canvas oferit la timpul potrivit, acestea sunt cadourile care conteaza cu adevarat. In plus, nu va trebui sa investesti o avere in aceste produse, chiar daca sunt extrem de pretioase daca sunt intelese la adevarata lor valoare.

Cum ne influenteaza viata unele tablouri canvas?

Spun ”unele” pentru ca pot fi interpretate diferit de fiecare persoana. Unele persoane pot gasi un detaliu motivator chiar si intr-o imagine cu un peisaj din natura. Daca este un loc in care iti doresti sa ajungi, tabloul te poate motiva sa aduni suficienti bani pentru a-ti permite o astfel de vacanta. Cele mai directe tablouri care-ti alimenteaza motivatia sunt cele cu mesaje.

Pe langa motivatia data de aceste tablouri canvas, ele iti pot oferi si o stare de bine. Atunci cand stai intr-o incapere care este amanajata cu mult bun gust este aproape imposibil sa nu te simti excelent. Fiecare camera trebuie sa fie organizata in functie de destinatia acesteia.

Dormitorul este dedicat relaxarii si somnului, deci tablourile folosite in aceasta incapere trebuie sa transmita multa liniste si o stare de bine. In living, pentru ca aceasta este camera socializarii, puteti folosi tablouri canvas care va reprezinta. In bucatarie sunt folosite, cel mai des, cele cu peisaje din natura sau cele cu fructe sau legume.

Gasiti pe Tablofy.ro cate un tablou potrivit pentru fiecare spatiu in care petreceti timp. Toate sunt speciale, trebuie doar sa le descoperiti pe cele potrivite pentru voi. Nu va grabiti sa faceti aceasta alegere, analizati cat mai multe modele si alegeti doar dimensiunile potrivite!