În timp ce albul a fost întotdeauna culoarea aleasă pentru rochiile de mireasă, miresele de astăzi au o gamă largă de opțiuni. Ai putea să încerci să te decizi între fildeș, alb pur și toate nuanțele intermediare pentru rochia ta de mireasă. În timp ce majoritatea rochiilor de mireasă par a fi tipic fildeș sau alb, este vital să ne amintim că magazinele oferă o gamă largă de nuanțe de dantelă și tul pentru a completa cel mai bine toate tonurile de piele. Sunt alternative colorate pentru orice nuntă, inclusiv fildeș și alb rece, alb natural, desigur, de la crem, bej, șampanie și alb rose.

 Continuați să citiți pentru a află mai multe despre diferențele dintre rochiile de mireasă fildeș și albe, decideți ce culoare este ideală pentru dumneavoastră. Cu siguranță vedeți câteva modele superbe disponibile pentru viitorul evenimet.

Ce culoare se poartă în mod obișnuit pentru rochiile de mireasă?

Deoarece albul este asociat cu puritatea, acum este cea mai comună nuanță pentru rochii de mireasă, deși nu a fost întotdeauna asa. Aflați mai multe despre rochiile de mireasă albe, rochiile de mireasă ivoire și multe altele citind informațiile de mai jos:

Până când regina Victoria s-a căsătorit cu prințul Albert într-o rochie de mireasă albă în 1840, rochiile albe de mireasă erau neobișnuite.

Nuanțele rochiilor de mireasă au variat mult înainte de acel moment. Miresele puteau alege orice culoare le plăcea, dar principala lor prioritate era să găsească cea mai uimitoare haină pe care și-o puteau permite.

Deoarece a demonstrat că femeile bogate își puteau permite să aibă rochiile curățate profesional pentru a le purta la alte ocazii, rochia de mireasă a Reginei Victoria a încurajat alte mirese bogate să poarte alb. Înainte de atunci, albul era mai strâns legat de bogăție decât de puritate.

Căldura blândă și tendința de a completa toate tonurile de piele de fildeș fac o alegere populară printre miresele de astăzi, în ciuda faptului că albul pur este poate mai convențional.

Rochii de mireasă fildes

Culoarea populară a rochiei de mireasă de fildeș are un subton cremos, cald, care arată minunat pe o varietate de nuanțe de piele, dar mai ales la femeile cu ten deschis.

Deși mulți designeri folosesc fildeșul, se pot referi la el printr-un alt termen, cum ar fi alb murdar sau coajă de ou. Deși în timp ce rochiile de domnișoară de onoare de orice culoare arată frumos cu rochii mireasă albe, adorăm cu adevărat fildeșul atunci când este cuplat cu negru, vișiniu sau șampanie pentru un efect somptuos.

Rochii de mireasă ieftine contemporane A-line pot fi actualizate și făcute elegant. O rochie de mireasă albă, mată, modernă, va face ca mireasă să fie în centrul atenției. O fustă poate adauga un strop de erotism, în timp ce o mânecă șic cu un singur umăr se înfășoară în corsetul plisat pentru un efect contemporan. Fusta modestă are o despicatură în partea laterală pentru erotism subtil, iar mânecile delicate sunt un omagiu minunat adus modei de nuntă vintage.