Creierul uman functioneaza in moduri misterioase, pe care nici macar oamenii de stiinta nu le-au deslusit in totalitate pana acum. Pe langa activitatea din timpul somnului si senzatia de deja vu, o alta enigma inca nedescifrata se refera la flashback-uri. Chiar daca, de obicei, acestea au o conotatie negativa, exista multe situatii in care ele reprezinta aduceri aminte, atat la propriu, cat si la figurat, ale unor evenimente frumoase din trecut. Si ce poate fi mai… memorabil din viata unui om decat copilaria, perioada in care grijile lipseau cu desavarsire, iar zambetul era omniprezent pe fetele celor mici?

Daca ai crescut la oras, in anii ’80-’90, cu siguranta una dintre cele mai placute amintiri are legatura cu celebrele cismele din parcuri. Pe langa functionalitatea propriu-zisa, acestea aveau sau, mai degraba, au capatat in timp si o valoare simbolica. Avand in vedere momentul in care beam cu totii apa de la cismea, putem spune ca ele erau sinonime cu scurta pauza (de rehidratare) dintre doua „reprize” de cateva ore de joaca. Practic, singurul motiv pentru care fotbalul, sotronul, „tarile” sau ratele si vanatorii se opreau, pe atunci, era pentru ca participantii sa se energizeze.

Anii au trecut, iar copiii de altadata sunt acum adulti responsabili, multi dintre ei angajati in firme cu dotari complete, printre care si modele de dozator de apa la bucatarie, pe hol sau in sala de sedinte. Este foarte probabil ca, in momentul in care te-ai apropiat prima oara de dozatorul de apa de la sediu sau, mai bine spus, ai gustat din apa rece din pahar, sa-ti fi amintit de scenele descrise mai sus, pe care cu siguranta le-ai trait cel putin o data in viata. Astfel, ai revenit la birou cu „bateriile incarcate”, atat la propriu, cat si la figurat, alimentat de rememorarea unui episod induiosator de acum multi ani.

Dozatorul de apa de la H2On.ro, calitate net superioara a apei!

Spre deosebire de cismelele din parcuri de pe vremuri, care circulau o apa de calitate cel putin indoielnica, pe langa faptul ca uneori era si prea calda, un dozator de apa precum cele de la H2On.ro ofera accesul la o apa 100% microbiologic pura, netratata prin clorinare si premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles – Belgia, in 2019, 2020, 2021 si 2022, anul acesta cu mentiunea trei stele/punctaj maxim).

Un astfel de dozator de apa functioneaza cu bidoane de 19litri, marca proprie (cele descrise mai sus) sau de la AQUAVIA (cu apa alcalina, cu un pH de 9.4). H2On.ro livreaza bidoane atat acasa, cat si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, transportul fiind gratuit cat timp se comanda minimum 2 bucati. Astfel, poti oferi atat familiei tale, cat si colegilor oportunitatea de a se hidrata in cantitatea zilnica recomandata, avand acces la o apa 100% benefica pentru organism, mult mai buna din toate punctele de vedere decat cea de la robinet, spre exemplu. Iar, la capitolul „valoare adaugata”, se inscriu aducerile aminte ale unor clipe nemuritoare, precum cele in care eram copii, nu aveam prea multe responsabilitati, iar toata lumea parea a noastra!