Specialistii spun ca fiecare persoana ar trebui sa viziteze un medic stomatolog macar o data la fiecare sase luni. Daca nu faci parte din categoria de persoane care respecta aceasta regula, ai foarte multe sanse sa intampini complicatii dentare care-ti vor afecta sanatatea orala.

Indiferent de programul incarcat pe care-l ai la locul de munca sau de task-urile pe care ti le impui pentru a creste propria afacere, este imperios necesar sa-ti gasesti timpul pentru a vizita o clinica stomatologica Dorobanti. Periajul dintilor si folosirea apei de gura sunt procese care te vor ajuta sa-ti mentii dantura completa, dar nu sunt singurele actiuni pe care trebuie sa le faci pentru dinti sanatosi si frumosi. Medicul stomatolog este cel mai in masura sa-ti recomande un anumite tratament, si tot acesta iti poate curata eficient dintii, completa dantura cu ajutorul unui implant sau iti poate face o reabilitare orala completa.

Este foarte important si cum ne alegem clinica pe care o vizitam constant. Aceasta alegere trebuie sa fie facuta in functie de experienta medicilor, recenziile clientilor anteriori, tehnologiile folosite si amabilitatea personalului. In clinicile Dr. Eidelman gasesti toate aceste criterii la superlativ. Fondatorul clinicilor, doctorul care a și dat numele acestora, Dr. Itzhak Eidelman, este specialist in implantologie si reabilitare orala de peste 30 de ani.

Cele mai intalnite semne ca trebuie sa vizitezi medicul dentist

Fiecare disconfort sau durere ar trebui sa te faca sa-ti pui mai multe semne de intrebare. O dantura sanatoasa nu doar ca arata foarte bine, dar nici nu provoaca disconfort, dureri sau inflamatii.

Iata care sunt principalele semne care trebuie sa te conduca la o clinica stomatologica Victoriei:

  • Durerea de dinti

Daca simti un disconfort atunci cand dantura ta intra in contact cu alimente calde sau reci, este momentul sa vizitezi medicul stomatolog. Aceste dureri pot fi simtite si la atingerea dintilor. De cele mai multe ori, acest disconfort nu mai este resimtit dupa cateva zile, dar chiar si asa trebuie sa rezolvi problema inca de la primele semne.

  • Pete pe dantura

In momentul in care un dinte isi schimba culoarea sau apar anumite pete, este semnul clar ca in acel loc va aparea o carie. Programeaza-ti o vizita intr-o clinica stomatologica si incearca sa-ti rezolvi problema dentara inca dintr-un stadiu incipient. La fel ca in oricare alt caz medical, este mult mai bine sa rezolvam problema inca de la primele semne.

  • Inflamarea gingiilor

Curge sange atunci cand te periezi pe dinti sau ai gingiile inflamate? Aceste semne impreuna cu schimbarea culorii gingiilor sunt specifice gingivitei. Dantura ta este acoperita de o placa bacteriana care provoaca iritatii gingiilor. Un medic stomatolog va putea indeparta aceasta placa in urma unui tratament specializat.

  • Dantura afectata in timpul sarcinii

Atunci cand ramai insarcinata, corpul tau trece printr-o serie de schimbari cu care nu te-ai mai intalnit pana in acest moment. Sarcina iti poate afecta si dantura daca aceasta nu este ingrijita intr-un mod deosebit. In timpul sarcinii trebuie sa ai o relatie extrem de apropiata cu medicul dentist pentru a evita afectiunilor si complicatiile dentare.