O sedinta foto maternitate este o modalitate frumoasa de a surprinde acele ultime momente inainte de a-ti intampina bebelusul. Corpul vostru sufera schimbari semnificative (si poate este impins pana la limitele sale), aspect care ar trebui sa fie sarbatorit in toate formele sale minunate. Sedinta foto din aceasta perioada va avea ca rezultat o multime de fotografii superbe pe care sa le impartasiti cu apropiatii sau pe social media.

Sarcina este extrem de frumoasa, din toate punctele de vedere, dar nu se simte intotdeauna astfel. Desi este posibil sa aveti norocul sa va bucurati de unele avantaje, cum ar fi pielea stralucitoare, rasfat din partea tuturor, o burtica draguta, veti vedea, de asemenea, dezavantajele sarcinii – glezne umflate, vergeturi – descoperite si un roller-coaster de schimbari de stare. Nu-i asa ca suna distractiv?

studio foto Bucuresti

Daca nu va simtiti foarte rau si aveti momente in care chiar va simtiti confortabil, ar trebui totusi sa faceti fotografii de maternitate. Chiar daca sarcina poate avea momentele sale mai putin placute, corpul tau face un lucru incredibil de frumos. Acest moment trebuie imortalizat. Nu veti regreta niciodata documentarea acestei perioade cu fotografii de maternitate.

Motive pentru care fiecare viitoare mama ar trebui sa programeze o sedinta foto maternitate

Din momentul in care vezi acele doua linii paralele la un test de sarcina, incepi sa visezi la ziua in care vei primi noul nascut in brate. La inceput, este posibil sa va simtiti de multe ori complesita si obosita, dar este doar un moment peste care veti trece. Fiecare mama este extrem de puternica, trebuie doar sa va ganditi la momentul magic in care va puteti imbratisa propriul copil.

Probabil ca v-ati plans de durerile de spate, de noptile nedormite si de arsurile la stomac frecvente la fiecare prieten si ruda. „Nu imi va fi dor de nimic”, afirmati cu certitudine in timp ce transpirati galeti intr-o zi relativ racoroasa. Dar, pe masura ce trece timpul, vei simti din plin dorul de a fi insarcinata! La inceput nu va fi prezent acest sentiment, dar pe masura ce trec lunile si bebelusul incepe sa mearga de-a buselea, veti derula fotografiile lunare de sarcina de pe telefon, in timp ce va mangaiati burtica. In plus, nu este deloc inconfortabil sa fotografiati in cateva pozitii usoare intr-un studio foto Bucuresti.

S-ar putea sa te trezesti rostind acele cuvinte pe care nu ai crezut niciodata ca le vei spune: „Mi-e dor sa fiu insarcinata”.

Adevarul este ca, in timp ce sarcina este grea, exista ceva magic in aceasta perioada. Cresti o noua viata in burtica si esti singura persoana de care depinde copilul tau in aceste momente. Ii simti fiecare sughit, fiecare lovitura si fiecare miscare din burtica. Esti complet conectata cu aceasta faptura minunata.

Imediat dupa nastere, va veti rataci pe banda nostalgiei si va veti aminti toate acele lovituri ale bebelusului (si abilitatea de a manca orice v-ati dori fara sa aveti un sentiment de vina). Deci, este deosebit de important sa surprindeti aceste momente, deoarece nu veti ramane insarcinata pentru totdeauna, iar sarcina va zbura mai repede decat v-ati gandit.

A avea fotografii de maternitate pe care sa le priviti inapoi va fi o amintire permanenta al acelei perioade magice. Cand vei vedea acele poze frumoase, vei zambi mereu si iti vei aduce aminte de fiecare moment al sarcinii.