Gardul unei case oferă prima impresie fiecărui trecător, acesta îndeplinind atât un rol de protecție dar și un rol estetic, de design. Sipci metalice gard au capacitatea de a îmbunătăți în mod evident acest aspect, de aceea se observă o cerere tot mai mare în acest sens.

Șipcile sunt confecționate din bandă metalică pe linie de profilare automată. Materia primă care stă la baza realizării acestora este tabla zincată prevopsita. Acestea prezintă două cute mari și două nervuri ce asigură o rigiditate foarte bună și un aspect plăcut. Șipcile pot avea diferite lungimi și sunt disponibile într-o gamă largă de culori lucioase sau mate, de unde puteți alege în funcție de preferințe.

Șipcile metalice de gard reprezintă un produs inovator ce conferă un aspect elegant și estetic curții. Acestea oferă un plus de securitate dar și un sentiment de intimitate, deoarece transformă orice curte într-un spațiu deosebit de plăcut, o oază de liniște și relaxare.

Optând pentru aceste sisteme de protecție profiți din plin de o serie largă de beneficii. Cu ajutorul acestor sipci metalice va avea loc o asamblare rapidă a noului gard. Lipsa necesității de întreținere și vopsire anuală a șipcilor reprezintă un mare avantaj.

Criterii de alegere pentru sipci metalice gard

De ce merită să folosești sipci metalice gard?

Pe lângă faptul că au un aspect atractiv, sunt sigure și utile și te ajută să faci economii importante de bani. Aceste produse de înaltă calitate au prețuri deosebit de accesibile. În acest fel, beneficiezi de calitate garantată la costuri unice. În plus, ai livrare rapidă la orice comandă online astfel că tot ce ai de făcut este să aștepți acasă coletul.

Avantajul suprem al acestor șipci metalice este durabilitatea. Durata lor viață este de 50 de ani cu respectarea tuturor standardelor de referință.

Avantajele șipcilor metalice

Șipcile metalice pot înlocui cu ușurință riglele din lemn, dat fiind faptul că sunt mult mai rezistente. În plus, nu necesită întreținere anuală, sunt fabricate din oțel vopsit, care este acoperit pe ambele părți cu un strat de zinc, ceea ce îi conferă o mare rezistență la coroziune.

Prin urmare, întreținerea minimă reprezintă un real beneficiu, pentru că șipcile metalice nu necesită nici lăcuire, nici revopsire. În plus, se remarcă printr-un raport preț-calitate avantajos, ceea ce înseamnă că reprezintă o opțiune foarte avantajoasă din toate punctele de vedere. Această este o investiție inteligentă care oferă nenumărate avantaje pentru o perioadă lungă de timp.

Orice construcție va fi mai bine pusă în valoare de un gard metalic ce denotă durabilitate crescută la deformări mecanice. Montajul este facil şi rapid și nu implică un efort suplimentar.

Criterii de selecție a șipcilor metalice

Iată care sunt criteriile de bază care vă ajută să alegeți produsul dorit:

  • posibilitatea de producție la lungimi personalizate

Șipcile pot avea o lungime mai mică sau mai mare în funcție de preferințe. Unii oamenii își doresc garduri înalte care le oferă o mai bună intimitate, în timp ce alții vor să aibă garduri mai scunde, care să permită trecătorilor să vadă frumusețea casei.

  • posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori și finisaje

Puteți opta pentru diverse nuanțe, în funcție de necesități. Gardul se montează ușor iar datorită finisajelor nu are nevoie de întreținere specială.

  • posibilitatea de a alege materia prima

Șipcile metalice pot avea ca materie primă tabla zincată sau aluzincul. Acestea sunt de regulă vopsite pe ambele părți, pentru a beneficia de o mai bună protecție bună anti-coroziune.

  • posibilitatea de a alege din tipurile disponibile

În ceea ce privește tipul de șipcă, poți alege să îți construiești un gard metalic din: șipcă metalică fălțuită sau nefălțuită.

Modelul de șipcă metalică fălțuită are un finisaj lucios,  este mai rezistent la deformare mecanică și are marginile duble, îndoite. Șipca metalică nefălțuită are marginea direct în tăietură, adică fără îndoitură.