Poate ca una din marele griji a majoritatii familiior dupa ce isi ridica sau isi cumpara o casa sau un apartament, o reprezinta si amenajarea corecta a unui living. Aceasta in primul rand pentru ca oricine iti intra in casa, va fi poftit cel mai probabil in living iar camera respectiva, trebuie sa fie cat pentru toata casa deoarece va reprezenta parerea generala a oaspetilor despre casa.

Pentru ca livingul vostru sa fie amenajat in cel mai potrivit mod, am pregatit cateva idei pe care ar trebui sa le folositi in amenajarea acestuia. Va mai ramane doar sa va jucati un pic cu imaginatia si sa cautati eventual si pe internet cateva idei de aranjare living si puteti spune ca veti reusi in sfarsit sa aveti un living pe masura anului in care ne aflam.

Alege culoarea potrivita pentru mobilierul de living

Daca vrei ca livingul tau sa fie privit cu admiratie, sa nu para nici prea mare insa nici prea mic, alege culoarea potrivita. Sa nu credeti insa ca anumite culori sunt recomandate doar pentru living. Culoarea o alegeti voi, in functie de celelalte elemente ale casei si in functie de propriile dorinte. Totusi, ar trebui sa tineti cont de faptul ca unele culori, cum ar fi albastrul marin sau albul dau impresia unei camere mari, iar culorile aprinse ca rosul, verdele si albastrul ingusteaza camera in perceptia creierului uman.

Alege stilul potrivit

Pentru livingul tau trebuie sa te gandesti si la alegerea stilului potrivit. Nu decora livingul in stil italian doar pentru ca ai vazut cateva poze si iti plac ci incearca mai intai sa vezi daca modelul se potriveste in intregul ansamblu, adica in casa ta.

Fii modern

Oricare ar fi preferintele si alegerile pe care le vei face, fii modern in felul tau. Nu trebuie sa ai un living ca in reviste ci trebuie mai ales sa ai un living unic iar pentru aceasta mintea ta e cea mai buna revista.