Cel mai ravnit accesoriu masculin sunt ochelarii de soare. In toate cele patru anotimpuri, o pereche de ochelari de soare pentru barbati se incadreaza perfect in tinute. Pentru a avea un look fara greseli, accesoriile sunt elementare. Foarte important pentru a avea un aspect placut este ca accesoriile sa se potriveasca cu tinuta si cu pesonalitate barbatilor pentru a-i reprezenta intru totul.

Tinutele casual, cel mai des purtate de persoanele de sex masculin impun accesorii din aceeasi dimensiuni. Ochelarii in stil aviator sunt preferati de acestia pentru ca pun in evidenta trasaturile fetei foarte bine in timp ce completeaza la perfectie tinuta.

De regula, barbatii aleg ochelari de soare cu rame cat mai simple pentru a-i putea utiliza in mai multe outfit-uri. Lentilele de culoare neagra sunt, de asemenea, la mare cautare in randul barbatilor datorita aspectului deosebit pe care il au.

Alegerile in materie de accesorii se bazeaza atat pe stilul abordat in tinuta, cat si pe locul unde urmeaza sa mergeti. In cazul in care va indreptati catre o intalnire de afaceri, lentilele cu o intensitate mai redusa a nuantei de negru sunt cele mai potrivite. Alaturi de o camasa sau chiar de un costum, acestea se vor completa in totalitate.

Lentile polarizate pentru ochelari de soare pentru barbati

Calitatea lentilelor este foarte relevanta pentru protectia ochilor. Acest accesoriu nu este purtat doar pentru a infrumuseta tinuta, ci si datorita numeroaselor avantaje pe care le prezinta din punct de vedere oftalmologic.

O pereche de ochelari de soare pentru barbati ce au lentilele polarizate sunt modul ideal prin care va puteti proteja vederea. Expunerea prelungita la razele soarelui sau la lumina puternica creaza disconfort pe moment, dar poate cauza si numeroase afectiuni grave o data cu trecerea timpului.

Ochii uscati si obositi sunt primele simptome dupa o zi in care soarele a fost pe cer. Indiferent daca va aflati in aer liber sau la volan, razele UVA si UVB patrund direct in globul ocular si transmit catre corp semnale deranjante. Senzatia de orbire temporara este un efect des intalnit care, desi, dispare imediat, cauzeaza in timp reale neplaceri.

Lentilele polarizate protejeaza ochii atat de razele verticale, cat si de razele orizontale. Cele din urma sunt rezultatul reflexiilor soarelui in suprafete netede si lucioase. Carosabilul, geamurile sau oglinzile de pe cladiri sau caroseria masinilor sunt zonele in care se formeaza cel mai des aceste reflexii orizontale.