Esti in cautarea unui al doilea loc de munca? Un loc de munca in care sa ai un program suficient de flexibil incat sa ai suficient timp si in acelasi timp sa nu fie atat de solicitant fizic? Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa fii agent de securitate?

Iata 5 motive pentru a lucra ca agent de securitate:

  • Flexibilitate programului de lucru. Poti alege ture de noapte, de weekend sau chiar part-time. Perfect, nu?

Un loc de munca in care esti agent de paza este ideal pentru a-ti echilibra programul cu jobul tau principal.

  • Stabilitate locului de munca. Securitatea cladirilor, bunurilor si persoanelor va fi mereu necesara, indiferent de contextul economic. Acest lucru iti ofera o anumita siguranta, deoarece stii ca vei avea intotdeauna o plasa de salvare atunci cand vei avea nevoie de un al doilea venit lunar.
  • Diversitatea mediului de lucru. Un alt avantaj al lucrului in domeniul paze si securitatii este ca nu esti limitat la un singur loc, la un singur context. Poti lucra in mall-uri, evenimente, cladiri corporative, bodyguard si multe altele. Monotonie? Clar nu este aici!
  • Dezvoltare personala. Inveti sa gestionezi situatii dificile si sa ramai calm in momente de presiune, inveti sa comunici, sa fii atent, dar in acelasi timp discret. Toate aceste abilitati iti vor fi utile si in viata de zi cu zi.
  • Oportunitati de avansare. Chiar daca alegi sa lucrezi ca si agent de securitate deoarece ai nevoie de un al doilea venit, exista sanse mari sa poti avansa in acest domeniu si sa ai o multime de beneficii profesionale si materiale.

Si acum, cum ajungi sa lucrezi in domeniul pazei si securitatii? Simplu! Participi la un curs agent securitate!

  • Certificare si cunostinte. Cu un curs pentru agenti de securitate obtii atat atestarea necesara, cat si cunostintele teoretice si practice esentiale.

Participand la un curs de formare inveti atat partea teoretica a ce este si cum ar trebui sa se comporte un agent de paza, dar si care sunt responsabilitatile, drepturile si obligatiile pe care le ai la locul de munca.

  • Conformitate cu legislatia. Este important sa cunosti legile si reglementarile din domeniu. Nu uita, doar pentru ca lucrezi ca si agent, asta nu iti da putere din punct de vedere legislativ. Dar nu e problema, deoarece la un curs pentru agenti securitate vei invata tot ce trebuie sa stii despre acest domeniu de activitate.
  • Incredere de sine. Cand esti bine pregatit, esti mai increzator in abilitatile tale, iar clientii si angajatorii simt asta, ceea ce iti poate aduce beneficii pe termen lung, deoarece vei lasa o impresie buna celor cu care lucrezi!
  • Sansa catre noi oportunitati. Cu cat esti mai bine pregatit, ai mai multe cunostinte si experienta, cu atat vei avea mai multe oportunitati, deci si venituri mai mari, ceea ce nu poate fi decat mai mult decat perfect cand ai nevoie de bani.

Asadar, esti pregatit pentru provocarile si oportunitatile pe care le ofera un loc de munca in domeniul pazei si securitatii? Atelierul de Profesii este centrul de formare din Bucuresti care te poate ajuta sa obtii atestarea necesara. Nu lasa o astfel de sansa sa iti scape!