Pe langa diferite papusi, masinute sau jocuri, din camera copilului tau nu ar trebui sa lipseasca niciodata un model de tabla magnetica. Un astfel de dispozitiv reuseste sa le capteze atentia celor mici chiar si inainte de a merge la scoala si pana la varsta adolescentei.

Creativitatea specifica micutilor, completata in unele cazuri si de sugestiile parintilor, face ca o tabla magnetica, disponibila si in oferta www.viamond.ro, sa capete intrebuintari extrem de diverse, specifice fiecarei varste.

tabla magnetica

Cum este folosita tabla magnetica, in functie de varsta copilului?

In jurul varstei de 3-4 ani, uneori chiar mai devreme, micutii isi descopera talentul de a desena. Nu putini sunt parintii care, pe langa incantarea creata de noua activitate a odraslei, se plang de desenele aparute pe pereti. Pentru a face ca pictura sa produca doar placere, nu si probleme, ideala este folosirea unei tablite, pe care culorile vor fi amestecate in voie, fara a produce pagube. Odata fotografiate, vor putea fi sterse, iar micutul isi va pune in aplicare noile idei!

Magnetii de diferite forme si culori sunt, de asemenea, folositi de cei mici, atunci cand se joaca cu un astfel de dispozitiv. Ei pot sa ii aranjeze si sa ii includa in jocuri si scenarii complexe, dand uneori dovada de o inventivitate care ii ia prin surprindere pe adulti.

Copiii care au ajuns la grupa mare la gradinita sau la scoala primara isi folosesc energia in alt mod. Ei au ajuns in stadiul in care invata numerele si literele, iar scrierea repetata a acestora, cu diferite culori si dimensiuni, ii va ajuta sa le retina mai usor si cu mai putin efort.

La gimnaziu si liceu, tabla magnetica este folosita pentru redarea unor formule matematice si fizice sau pentru scrierea definitiilor care trebuie invatate la toate materiile. Rezolvarea exercitiilor in conditii asemanatoare celor din clasa se dovedeste, de asemenea, foarte utila.

Fanii fotbalului folosesc dispozitivul pentru a dezbate cu prietenii modul de asezare in teren a jucatorilor din echipa favorita, in timp ce adolescentii pasionati de literatura si de dezvoltarea personala scriu cu markerul citate inspirationale.

Modele de tabla magnetica recomandate

Tablele magnetice pot sa aiba ramele din lemn sau din aluminiu, de diferite culori: alb, albastru, negru, portocaliu, rosu, roz, verde, bleu, gri sau maro. Beneficiaza de garantie cuprinsa intre 7 si 25 de ani si sunt disponibile in mai multe forme si dimensiuni, de la cele de 30 x 40 sau 40 x 60 de centimetri pana la cele de 100 x 200 sau chiar 120 x 400 de centimetri.

La cumpararea unora dintre produse, este oferit cadou un set format din patru markere cu varf rotund de culoare neagra, albastra, rosie si verde, trei magneti si un burete. In plus, produsele se livreaza cu accesorii pentru montare pe perete si tavita. Suprafata magnetica alba este rezistenta la zgarieturile care pot sa apara in orice moment, astfel incat nici cel mic si nici parintii sai nu trebuie sa isi faca griji in aceasta privinta.

Ofera-i copilului o tabla magnetica si vei fi uimit de numeroasele feluri in care o va folosi!