Vizita la dermatolog te poate ajuta să ții departa problemele apărute la nivelul pielii, de aceea este recomandat ca aceste vizite să fie frecvente. Fiecare specialist care se ocupă cu problemele pielii poate identifica problemele într-un stadiu precoce. Cu toții știm că afecțiunile sunt mai ușor de tratat atunci când sunt descoperite la timp. Colaborarea cu o clinică de încredere îți va aduce o mulțime de avantaje de-a lungul vieții.

Chiar dacă timpul nostru este încărcat și beneficiem de tot mai puțin timp liber, sănătatea nu este un aspect care să fie amânat. Problemele pielii sunt de cele mai multe ori vizibile încă dintr-un stadiu incipient, și tot atunci trebuie să vizităm medicul specialist.

Clinica Bine este recunoscută pentru serviciile de înaltă calitate și personalul amabil. Înființată din dorința de a oferi pacienților servicii complete, echipa de specialiști de la clinica Bine este partenerul tău de încredere pentru a-ți menține corpul într-o stare optimă.

Atunci când discutăm despre probleme ale pielii trebuie să amintim următoarele afecțiuni:

Acneea – Este o afecțiune care poate provoca un complex. Încă de la primele semne trebuie să vizităm un dermatolog bun care să identifice afecțiunea și să ne prescrie un tratament adecvat.

Tratarea cicatricilor – Unele cicatrici pot dobândi o formă neplăcută. Inclusiv cicatricile provocate de acnee pot fi înlăturate sau tratate astfel încât acestea să obțină un aspect mai plăcut.

Eczeme – Fiind caracterizate prin mâncărime și iritație, eczemele pot fi tratate după un tratament respectat îndeaproape. Programează o vizită la clinica Bine și rezolvă problemele care-ți provoacă disconfort!

Deteriorarea pielii, cancerul de piele, diferite alunițe care au un aspect dubios, toate acestea își pot găsi rezolvarea într-o clinică specializată. Medicul Cristina Cotruță de la Clinica Bine are suficientă experiență pentru a descoperi încă dintr-un stadiu precoce problemele cu care te confrunți.

Cristina Cotruță – medic primar dermatovenerolog de la clinica Bine

Având un istoric bogat în cariera de medic, cu multe provocări, cursuri și specializări, dr. Cristina Cotruță este dermatologul pe care clinica Bine se bazează în problemele întâlnite la nivelul pielii. Medicul este pasionat de oncologie cutanată, iar această pasiune îi oferă avantajul să fie unul dintre puținii medici de la noi din țară care operează cancerul de piele. Această intervenție este făcută prin tehnica Mohs, tehnică studiază de dr. Cristina Cotruță în stagiile efectuate pe teritoriul Portugaliei și în Statele Unite.

Cristina Cotruță este și unul dintre fondatorii clinicii Bine, alături de dr. Emil Ungureanu și dr. Sînziana Istrate. Comunicarea cu pacienții este un alt atuu care o recomandă pe Cristina Cotruță. Fiind un aspect ”specialitatea casei” în clinica Bine, pacienții sunt respectați, tratați folosind tehnologie avansată și explicându-le acestora fiecare proces în parte.

Pielea reprezintă cartea de vizită a fiecăruia dintre noi. Neavând grijă de aspectul acesteia putem întâmpina grave probleme care sunt din ce în ce mai greu de tratat cu cât amânăm vizita într-o clinică dermatologică. Pentru a ne menține sănătatea pielii, a unghiilor și a părului, dar și pentru a evita bolile cu transmitere sexuală, specialiștii ne recomandă vizita la dermatolog de cel puțin două ori pe an.