Nu este un secret faptul ca fiecare persoana ar trebui sa faca controale periodice la medicul stomatolog. Din pacate, insa, foarte multi oameni aleg sa ignore, pur si simplu, aceasta recomandare a specialistilor, chiar si atunci cand incep sa aiba probleme cu dantura. Acest lucru se poate intampla fie din teama, fie pentru ca nu constientizeaza cat de grava poate deveni situatia. Daca nu sunt tratate la timp, chiar si micile carii pot duce la pierderea dintilor.

Dintii lipsa aduc dupa ei un sir lung de alte complicatii ale intregului organism, de aceea, daca si tu de confrunti chiar si cu cel mai mic disconfort, trebuie sa apelezi la o clinica stomatologica de prestigiu, asa cum este Dental Premier, pentru a-ti trata problemele dentare.

Din fericire, in prezent, lipsa unuia sau a mai multor dinti nu mai reprezinta o problema ireversibila, gratie tratamentului cu implant dentar. Aceasta procedura iti poate schimba viata la 180 de grade! Durerile, grijile, rusinea si chiar anxietatea provocate de o dantura incompleta vor fi date uitarii, odata cu inserarea unui implant.

implant dentar

Acesta este, practic, o piesa din titaniu, zirconiu sau alt material biocompatibil cu organismul uman, care se insereaza in osul mandibular sau maxilar si care inlocuieste radacina dintelui lipsa. Datorita tehnologiei de ultima generatie care si-a pus amprenta asupra implantologiei, exista tehnici si materiale care iti ofera o multime de beneficii.

Odata inserat, implantul dentar se strecoara perfect printre dintii tai si trece neobservat de catre alte persoane. Acesta iti imbunatateste semnificativ aspectul zambetului si al intregii fete, insa avantajele tratamentului nu se opresc aici.

Pe langa beneficiile estetice, aceasta piesa ajuta la recapatarea functiei masticatiei, previne retractia gingiei si ajuta la corectarea defectelor de fonatie. Cu alte cuvinte, odata ce apelezi la un tratament cu implant dentar, intreaga viata ti se va imbunatati.

Solutii eficiente pentru diferite probleme ale pacientilor

In functie de nevoile si preferintele persoanei, dar si de complexitatea cazului, medicii profesionisti din clinica stomatologica Dental Premier au o solutie potrivita pentru fiecare pacient. Oamenii sunt diferiti, au nevoi si dorinte diferite, iar medicii sunt constienti de acest aspect, de aceea analizeaza in profunzime fiecare caz si alcatuiesc o schema de tratament personalizata.

Nu este nevoie sa iti faci griji, caci pana in prezent s-au dezvoltat nu unul, ci 5 tipuri de implant dentar. Astfel ca, poti fi sigur ca pentru orice problema ai avea, exista o solutie eficienta, care sa iti reintregeasca dantura.

De la implantul dentar Inno, Bredend, Megagen, pana la Nobel Biocare si cel subperiostal personalizat, fii sigur ca medicul stomatolog va avea de unde sa aleaga un tratament potrivit pentru cazul tau.

Specialistii care te vor trata sunt persoane cu o lunga experienta in domeniu, prin mainile carora au trecut sute de pacienti. Pregatirea si profesionalismul acestora sunt de necontestat, dat fiind faptul ca se preocupa constant de evolutia lor si participa la workshop-uri si conferinte.

Asadar, odata ce treci pragul clinicii stomatologice, poti fi sigur ca, indiferent de complexitatea cazului tau, cu siguranta specialistii iti vor readuce un zambet perfect. Nu ignora problemele dentare si apeleaza la profesionalismul medicilor calificati!