Egger sau Egger Group este o compania austriacă. Aceasta produce materiale din lemn, cum ar fi:

 • plăcile de aglomerat de lemn;
 • podelele laminate;
 • panourile pentru mobilă;
 • elemente decorative.

Compania a fost fondată în anul 1961 de către Fritz Egger. În prezent este condusă de către fiul său, Michel Egger. Organizația își are sediul central în St. Johann în Tirol, Austria, dar găsim filiale importante în diverse țări, incluzând și România:

 • Marea Britanie;
 • Germania;
 • Franța;
 • Polonia;
 • Rusia.

Egger Group – o emblemă a produselor sustenabile

Egger este unul dintre principalii producători de aglomerate din lemn din întreaga Europă. Fără doar și poate, este lider de piață în producția de pardoseli laminate și plăci decorative.

Compania a fost născută din dorința de calitate, oferind produse excepționale. Angajamentul lor față de durabilitate este mai mult decât puternic, iar activitățile desfășurate sunt din iubire pentru natură.

Egger se folosește de cele mai înalte tehnologii și materiale ecologice pentru a-și produce produsele de înaltă calitate. Majoritatea sunt certificate de către organizații, care la rândul lor sunt recunoscute internațional, pentru siguranță și calitate, precum:

 1. PEFC – Program for the Endorsement of Forest Certification;
 2. FSC – Forest Stewardship Council.

Detalii interesante despre companie

Compania are în cadrul echipelor sale niște specialiști în dezvoltare și cercetare, investind constant sume considerabile în cele mai noi tehnologii care pot fi inovatoare. Astfel, investesc în calitate și îmbunătățirea produselor deja aproape de perfecțiune.

Egger se implică activ în comunitățile unde-și desfășoară activitățile, sprijinind proiecte de caritate pentru mediul înconjurător.

Misiunea lor este de a produce produse din lemn foarte durabile și mai ales calitative, folosindu-se de tehnologii avansate și materiale ecologice. În tot acest timp ei își doresc să protejeze cu orice preț mediul înconjurător.

Prin tot ceea ce fac, și-au propus să respecte nevoile clienților. Astfel, nu este de mirare că au ajuns să fie lider mondial.

Egger Group s-a angajat să ofere doar produse de cea mai înaltă calitate și sigure pentru oameni și mediul înconjurător. După cum am mai spus, cu toate că lucrează cu lemnul, compania este dedicată salvării naturii, folosindu-se de materiale ecologice.

Dorința lor este de a fi un partener de încredere pentru clienți, oferind produse compatibile cu nevoile lor, dar și servicii de consultanță și suport tehnic. Astfel, reușesc să creeze o experiență pozitivă, încurajând oamenii să revină și să comande produsele Egger în continuare.

De ce să cumperi de la această companie?

Având filială și la noi în țară, ai posibilitatea de a achiziționa produsele lor de o calitate superioară. Vei avea parte doar de experiențe pozitive, precum:

 • calitate – este cunoscută pentru acest avantaj; produsele sunt testate în de-aproape înainte de a fi scoase pe piață, pentru a se asigura că îndeplinesc toate standardele de calitate și siguranță;
 • variația – au în dotare o gamă largă de produse din lemn, care includ plăci de lemn, podele laminate, panouri pentru mobilă și elemente decorative; indiferent de nevoile pe care le ai, vei găsi cu siguranță opțiunile disponibile;
 • durabilitatea – este lider în domeniul durabilității și în special protejării mediului înconjurător; se folosesc de materiale tehnologice și tehnologii de ultimă generație pentru a reduce semnificativ impactul asupra naturii;
 • certificări – majoritatea produselor Egger sunt certificate de către organizații recunoscute la nivel mondial; astfel, ai o garanție palpabilă despre lemnul provenit din surse sustenabile, care respectă toate cerințele riguroase;
 • inovație – folosindu-se de tehnologie și căutând mereu să-și îmbunătățească produsele, Egger a investit și investește în continuare în inovație și cele mai recente mașinării și dispozitive.

Astfel, dacă ești în căutarea de produse calitative  din lemn, Egger Group este aliatul tău numărul 1.