iPhone 11, unul dintre cele mai reușite smartphone-uri de la Apple, este îndrăgit și astăzi de către utilizatorii de IOS și nu numai. Un telefon elegant, cu finisaje atent lucrate și un software imbatabil sunt ceea ce ți-ai dori să ai cu tine zi de zi. Pentru a proteja un astfel de telefon, achiziționarea unor huse iPhone 11 de calitate trebuie să fie următorul lucru pe care-l faceți după ce alegeți telefonul.

Spre deosebire de noile modele, iPhone 11 încă are forma specifică a telefoanelor, fără margini drepte care să te deranjeze la mână. În plus, este suficient de ușor și a rămas o variantă imbatabilă pentru cei ce caută să-și achiziționeze un telefon nou.

Astfel, vei avea nevoie de husa perfectă pentru a-ți păstra telefonul impecabil ca și în prima zi. pe piață vei găsi diversitate, în special pentru telefoanele Apple, motiv pentru care căutarea devine mai grea.

Cele mai bune huse iPhone 11

Alege huse iPhone 11 pentru protecția telefonului

Pentru a te putea hotărî cu privire la husa pe care ți-o dorești pentru telefonul tău, este foarte important să te orientezi după un model creat special pentru acest telefon. Husele pentru modelele anterioare sau cele mai noi nu sunt potrivite, deoarece designul și dimensiunile sunt total diferite.

Astfel, orientează-te strict după huse iPhone 11. Majoritatea oferă protecția necesară, dar cele create special au fost concepute pentru a oferi atât suport, cât și eleganță telefonului tău. Citește descrierea produsului înainte de a achita.

Care este materialul cel mai potrivit?

În ceea ce privește materialul, lucrurile sunt puțin mai personale, deoarece unii dintre noi preferă pielea, în timp ce alții cauciucul moale sau chiar plasticul tare. Totul depinde de preferințele personale. Fiecare material are avantaje și dezavantaje.

Husele din plastic îți oferă o protecție mai bună contra zgârieturilor și căderilor, dar unele sunt suficient de grele și nu tocmai confortabile.

În altă ordine de idei, husele de silicon sunt ușoare, având o aderență mai bună, însă nu oferă protecția necesară telefonului tău. Husele din piele sunt elegante și rezistente, dar prețul de achiziție este suficient de piperat.

Orientează-te după o protecție suplimentară

În cazul în care ai nevoie de o protecție suplimentară datorită circumstanțelor, poți alege o husă cu un nivel de protecție mai ridicat, cu margini sau bumpere suplimentare și proeminente, care vor proteja perfect telefonul.

Husele care au margini mai ridicate sunt ideale pentru a putea proteja ecranul și camera telefonului, însă pot fi mai voluminoase și mai grele.

Bumper-urile sunt o opțiune subțire, care nu oferă protecție la fel de bună, deoarece vin doar pe marginile telefonului.

Designul și culoarea pentru huse iPhone 11

Cu siguranță îți dorești un model care să îți placă și să îți scoată în evidență personalitatea. Din fericire, gama Apple de huse este cea mai întinsă. Vei găsi fel și fel de modele, care mai de care mai interesante și apreciate de către marea majoritate a oamenilor.

Astfel, poți alege huse minimaliste, cele mai simple, transparente sau ediții limitate, în funcție de plăcerile personale. Husele iPhone 11 se pot să fie personalizat astfel încât să adaugi un text sau o fotografie specială pentru tine.

Nivelul de compatibilitate cu accesoriile

În acest caz, trebuie să te gândești dacă folosești accesorii de telefon ca și suporturile de mașină, încărcătoarele wireless sau alte dispozitive. Husa pe care o alegi trebuie să fie compatibilă cu toate acestea și să nu-ți îngreuneze utilizarea zilnică a telefonului. Unele huse iPhone 11 pot fi prea groase și voluminoase pentru necesitățile personale.

Prețul

Un ultim aspect este bugetul pe care-l poți aloca pentru o husă. Acestea pot porni de la câteva zeci de lei, până la câteva sute. Astfel, în funcție de necesitățile, preferințele personale și bugetul pe care-l poți aloca, îți vei alege și husa potrivită pentru telefonul tău iPhone 11.