Daca vrei o poarta robusta, ce poate fi automatizata usor, arata bine si rezista foarte mult timp, cea mai buna optiune pe care o ai este poarta metalica. Avantajele unei porti metalice, motiv pentru care extrem de multi oameni aleg sa cumpere si sa isi securizeze casa cu asa ceva. In functie de modul in care sunt produse si de materialele care le compun, portile metalice pot fi rezistente la rugina, rezista bine la socuri fizice si aratta excelent.

Care sunt principalele avantaje ale portilor metalice?

  • Pot lua orice forma. Toate metalele sunt usor de prelucrat, chiar daca unele sunt ceva mai dificile ( cum ar fi otelul). Ideea este ca poti transforma orice metal intr-o poarta deosebita, chiar personalizata. Cel mai simplu de personalizat sunt portile din aluminiu.
  • Au o rezistenta mecanica excelenta. De asemenea, portile metalice rezista foarte bine la socuri fizice. Daca vrei o solutie eficienta impotriva intrarilor prin efractie sau impotriva posibilelor accidente, o astfel de solutie este foarte potrivita.
  • Pot fi accesorizate in foarte multe variante. Ai o multime de optiuni prin care poti accesoriza o poarta metalica pentru a o imbogati din punct de vedere estetic.
  • Permit automatizarea. Automatizarea este o solutie moderna prin care poti elimina efortul de a deschide si inchide poarta manual. De asemenea, automatizarea iti permite sa oferi acces direct de pe telefon, chiar si atunci cand te afli la kilometri intregi de casa;
  • Au o durata mare de viata. Odata ce ai instalat o poarta metalica poti spune ca ai o poarta pe viata. Chiar si cele care au nevoie de intretinere, cum sunt portile din fier forjat, pot rezista intreaga viata daca sunt  ingrijite atent;
  • Pot fi construite din mai multe tipuri de metale. Exista o multime de metale din care poti construi o poarta metalica: fier forjat, otel, aluminiu, tabla, sipci metalice, etc.
  • Sunt ieftine. Un alt avantaj major al portilor metalice este faptul ca nu necesita investitii foarte mari. Este adevarat ca sunt mai scumpe decat portile din lemn sau PVC, insa exploatarea lor este de foarte lunga durata;
  • Pot fi instalate in orice zona a lumii, indiferent de temperatura, de volumul de intemperii sau de alti factori externi.

Atunci cand vrei o poarta pe viata, poarta metalica este cea mai buna alegere pe care o poti face. Asigura-te ca gasesti un producator de incredere si investeste intr-un produs pe care il poti folosi toata viata!