Ochelarii de soare au ajuns sa devina un accesoriu impunator, ba chiar esential in ceea ce reprezinta o tinuta completa, care sa poata atrage privirile. Insa, daca inca nu stiti cum sa asortati ochelarii de soare la o tinuta, va aflati in locul potrivit, deoarece vom trece in revista cateva sfaturi despre acestea.

Multe persoane aleg sa opteze pentru o perche oarecare de ochelari, ochelari care sa fie potriviti cu orice outfit. Chiar si asa, dupa ceva timp, incepem sa ne saturam de aceiasi pereche de ochelari de soare, astfel ca ar trebui sa tineti cont si de faptul ca in garderoba voastra ar trebui sa se regaseasca nu una, ci mai multe perechi de ochelari de soare, pe care sa le asortati corect.

Stilul tineresc

Pentru inceput, ati putea sa optati pe stilul tineresc, pe imbracamintea cat mai colorata, in care sa va simtiti cat mai comod. Ati putea opta aici pentru o pereche de ochelari cu rame colorate, care sa iasa in evidenta. Am putea alege pe cei cu rama galbena, rosie, etc.

Formatul ce s-ar potrivi unei astfel de tinute ar fi cel oval sau cel rotund, pentru ca tinuta sa fie complet asortata.

Stilul biker

Daca in garderoba ta se gsaesc mai multe elemente de vestimentatie fabricate din piele, iar tu esti genul de persoana puternica, cu siguranta ca stilul biker ar putea sa fie ceva care sa te reprezinte.

Ai putea opta pentru o tinuta destul de simpla. Vorbim aici de niste pantaloni de piele cu un tricou simplu si o geaca din piele, in timp ce ochelarii de genul “Aviator” sa duca la completarea perfecta a tinutei, pentru ca, ce altceva ar putea sa fie mai potrivit decat o pereche de ochelari de soare sportivi?

Stilul retro

Usor, usor, moda anilor ’70-’80 revine printre noi. Vorbim aici de elemente de vestimentatie fabricate din materiale textile, elemente cu dungi, buline, si asa mai departe. Insa, din moda acelor ani nu lipseau nici ochelarii de soare.

In cazul in care iti doresti o tinuta cat mai feminina care sa reprezinte acei ani, ai putea opta pentru o rochie cu pliuri, rochie pe care sa o combini cu niste ochelari de tipul Cat Eye. Insa, daca iti doresti un stil ceva mai agresiv, respectiv cel rock, ai putea opta pentru niste blugi tigareta si un tricou pe care sa se regaseasca simbolurile sau numele diferitelor formatii reprezentative pentru acei ani. Cu siguranta ca aici nu s-ar potrivi decat ochelarii rotunzi, ochelarii de genul John Lennon.

Evident, ai putea opta si pentru design-ul clasic al acelor ani, putand adauga aici o pereche de ochelari de soare heliomati.